Skip to content

ATERIA 2019 tapahtuman tarjoilut mahdollistavat

Yhteistyökumppanien avulla ja tuella voimme tarjota ATERIA 2019 -tapahtumassa aamiaisen, lounaan sekä kahvitarjoilut tapahtumapäivän aikana. Kiitos siitä kumppaneille!

Rekisteröidy tapahtumaanKatso menu


Bunge Finland on ainoa suomalainen margariinivalmistaja, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi terveellisiä ja terveyttä edistäviä, laadukkaita ja hyvänmakuisia kasvipohjaisia margariineja, levitteitä ja kasviöljyjä. Parhaiten tunnet Bungen Keiju-tuotemerkistä. Tehtaallamme on tehty jo yli 60 vuoden ajan uraauurtavaa työtä margariinien erityisosaajina ja kehittäjinä. Pitkät perinteet takaavat vahvan osaamisen tuotekehityksessä. Bunge työllistää maailmanlaajuisesti yli 35 000 henkilöä yli 40 maassa


Ab Chipsters Food Oy
on yksi Suomen johtavista kalan jalostajista ja markkinoijista. Yrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1934. Pääkonttorimme on Ahvenanmaalla. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, hyvään toimitusvarmuuteen ja osaavaan henkilökuntaan. Chipstersin korkeatasoisissa tuotteissa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja saaristolaisten pitkät kalanvalmistuksen perinteet. Suurkeittiöpuolella olemme tuoreen ja pakastetun kalan sekä kalatuotteiden johtava brändi Suomessa.

Conaxess Trade myy ja markkinoi tunnettuja elintarvikebrändejä ja edustamme foodservicessä mm. Plantia, Twiningsa, FriaBrödiä sekä Royal Greenlandia ja Jalotofua. Plantin kaura- ja soijapohjaiset tuotteet on valmistettu Turussa ja Jalotofun herkulliset tofutuotteet valmistetaan Tammisaaressa. Royal Greenland taas tarjoaa laadukkaan valikoiman kala- ja äyriäistuotteita julkisen puolen ja yksityisten ravintoloiden tarpeisiin.

Meillä on yli sadan vuoden kokemus, jonka avulla vastaamme toiminnastamme arvoketjun jokaisessa vaiheessa – aina tilalta haarukkaan asti.
HKScanin vastuullisuustyö keskittyy neljään painopistealueeseen: eläinten terveys ja hyvinvointi, ympäristövastuu, sosiaalinen vastuu ja taloudellinen vastuu. Johtavana pohjoismaisena ruokatalona olemme sitoutuneet olemaan maailman paras sekä eläintenhoidossa että ympäristövaikutusten vähentämisessä.

Kaslink on kouvolalainen perheyritys ja yksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista. Aito-tuotteet valmistetaan laadukkaasta ja terveellisestä kotimaisesta kaurasta, hyödyntäen mahdollisimman paljon lähialueiden laadukkaita raaka-aineita. Korian tuotantolaitoksellamme kaikki brändituotteemme valmistetaan biokaasun voimalla. Pakkauksissamme käytetään ekologista kartonkia, joka on helppo kierrättää.

DeliMax tuotteet valmistetaan ja pakataan Kuopiossa Marjavasun mehutehtaalla. Olemme toimineet kaksikymmentä vuotta HoReCa mehutiivisteiden valmistajana. DeliMax tuoteperheeseen kuuluvat mehuautomaatit, mehutiivisteet sekä lisäaineettomat hedelmä- ja marjasoseet.

Suomen myydyin luomukahvi Kulta Katriina Luomu Tumma Paahto nyt UTZ sertifioituna. Luonteikas ja vahva maku on peräisin Itä-Afrikasta ja Väli-Amerikasta.

Murtolan HamppuFarmi Oy on Suomalaista öljyhamppua tuottava ja jalostava perheyritys. Tärkeintä yrityksellemme on puhtaus, tuoreus, kotimaisuus ja ekologisuus. Mottona: Vaihdetaan aterian ulkomaanlaiset siemenet kotimaisiin.

Hyvinkääläinen Myllyn Paras mahdollistaa laajalla tuotevalikoimallaan arjen tarjoilun sujumisen, monipuoliset aterioiden raaka-aineet sekä juhlahetkien ja sesonkien onnistumisen vähällä vaivalla ja laadukkailla tuotteilla. Meiltä löytyy tuotteet myös erityisruokavalioihin ja kypsäpakasteilla pidät ruokahävikin minimissä. Uusi Oatgoods-tuotesarjamme tarjoaa aamiais- ja välipalatarjoiluun täysin uudenlaisia tuotteita, joissa yhdistyy niin kauran kuin rypsin parhaat puolet, tule osastollemme niin kerromme lisää!

Rainingon Luomutila viljelee ja jalostaa Suomalaisen luomu kvinoan. Kvinoamme on gluteenitonta ja se sopii kaikkeen ruuan laittoon vauvasta vaariin.

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun kasviperäiseen ruokaan. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino ja Nalle. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maapallolle.

Rollfoods on suomalainen vuonna 1979 perustettu perheyritys. Palvelemme ammattikeittiöitä laajalla valikoimalla leipomo-, ruoka- ja erityisruokavaliotuotteita. Missiomme on tarjota vaihtoehtoja massatuotteille. Vastuullisesti – nyt ja tulevaisuudessa.

Valio Food Solutions tavoite on olla halutuin kumppani HoReCa- ja teollisuusasiakkaille. Tarjoamme lisäarvoa tuovia ratkaisuja ja autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia. Meille ruoka ja uudet maut ovat intohimo ja pyrimme yhdistämään loistavan maun hyvinvointiin ja vastuullisuuteen.

Me Härkis®- ja Beanit-tuotteiden tekijät Verso Foodilla uskomme ennen kaikkea herkulliseen ruokaan – vastuullisuudesta ja terveellisyydestä tinkimättä. Suomalaisista härkäpavuista tehdyt tuotteemme ovat onneksi kaikkea tätä!

Vihreä Härkä Kasviproteiinituotesarja suomalaisesta härkäpavusta: käyttövalmiita esikypsennettyjä, puolivalmiita sekä raaka-aineita. Kaikissa korkea proteiinipitoisuus. Kokemusta erittäin muonipuolisesti raaka-aineen käytössä eri ruokaratkaisuissa.

Voima-Papu tuotteet tulevat Salosta Karviaisten tilalta. Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia. Karviaisten tila kasvattaa ja jatkojalostaa tuotteita itse.

Meira Nova on Suomen johtavia foodservice-alan tukkukauppoja. Tuotteillamme asiakkaamme voivat tuottaa herkullisia ja laadukkaita ruokaelämyksiä. Tarjoamme alan parhaan valikoiman ja ylivoimaisen toimitusvarmuuden.