ATERIA 2018 tapahtuman tarjoilut mahdollistavat

Yhteistyökumppanien avulla ja tuella voimme tarjota ATERIAssa aamiaisen, lounaan sekä kahvitarjoilut tapahtumapäivän aikana. Kiitos siitä kumppaneille!

 

Arla on panostanut kansainvälisesti Foodservice-liiketoimintaansa, joka on saanut globaalisti myös uuden nimen; ArlaPro. Tuloksena on uusi, entistä syvempi tapa toimia ja rakentaa kumppanuutta asiakkaidemme kanssa. Lähtökohtana kaikkeen ovat laadukkaat ja mahdollisimman luonnonmukaiset tuotteet. Niiden syntyminen edellyttää tinkimätöntä työtä raaka-aineiden tuottamisessa, tuotekehityksessä ja tuotannossa.


Bunge Finland on ainoa suomalainen margariinivalmistaja, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi terveellisiä ja terveyttä edistäviä, laadukkaita ja hyvänmakuisia kasvipohjaisia margariineja, levitteitä ja kasviöljyjä. Parhaiten tunnet Bungen Keiju-tuotemerkistä. Tehtaallamme on tehty jo yli 60 vuoden ajan uraauurtavaa työtä margariinien erityisosaajina ja kehittäjinä. Pitkät perinteet takaavat vahvan osaamisen tuotekehityksessä. Bunge työllistää maailmanlaajuisesti yli 35 000 henkilöä yli 40 maassa.


Ab Chipsters Food Oy
on tuoretuotteiden palvelutukku joka palvelee ammattikeittiöitä. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta tuorekalasta ja monipuolisista kalatuotteista. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat mm. liha-, HeVi-, maito- ja leipomotuotteet sekä kananmunat.

 


Conaxess Trade / Planti
. Conaxess Trade Finlandin tuoteportfoliosta löytyy sopivia tuotteita erityisruokavalioihin kuten gluteenittomaan ja vegaaniseen ruokavalioon. Ateria messuilla esittelemme mm. Plantin, FriaBrödin, Risellan, Bonduellen sekä Jalotofun tuotteita.


HKScan Finland
valmistaa ja markkinoi lihaa, lihavalmisteita ja valmisruokia. Valikoimiin kuuluu mm. kuluttajapakattua lihaa, makkaroita, leikkeleitä ja valmiita ruoka-annoksia.

 

 

Järvikylä on kotimainen toisen polven perheyritys. Kasvatamme Järvikylän yrtit ja salaatit vastuullisesti vihreällä energialla ja biologisella torjunnalla Järvikylän kartanolla Joroisissa. Valikoimastamme löytyy myös ruokahuoltoon sopivia leikattuja yrttejä 50g:n ja 100g:n rasioissa. Lisätietoja tukusta sekä puhelimitse 017-470 44 00 tai mailitse jarvikyla@famifarm.fi.


Meira Oy
valmistaa kahveja ja maustamistuotteita omassa tuotantolaitoksessaan Helsingin Vallilassa sekä vähittäiskauppa- että Food Service -sektorille. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia

 

 Myllyn Paras
valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen.


Orkla Suomi Foodservice
palvelee HoReCa-toimialaa, tukkuliikkeitä ja elintarviketeollisuutta. Haluamme olla hyvä kumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa kehittämällä jatkuvasti yhteistyötä ja toimintaansa.Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin perinteiset vihannes- ja kalasäilykkeet kuin herkulliset Anamma-kasvisruokapakasteet. Kastikevalikoimamme on laaja ja kastikeannostelijakonseptimme sekä hyvän näköinen, että tunnetusti helppokäyttöinen.

Ravintoraisio. Raisio on kansainvälinen ja kuluttajalähtöinen kasvipohjaisen ravinnon edelläkävijä ja kestävän ruokaketjun aktiivinen kehittäjä. Raisio innovoi viljasta ja muista kasvipohjaisista raaka-aineista kuluttajien tarpeiden mukaisia elintarvikkeita ja niiden ainesosia. Raision tuotemerkkejä Suomessa ovat mm. Elovena, Benecol, Torino, Nalle ja Sunnuntai.

rf_logo_netti


Rollfoods
on suomalainen vuonna 1979 perustettu perheyritys.
Palvelemme ammattikeittiöitä laajalla valikoimalla leipomo-, ruoka- ja erityisruokavaliotuotteita.
Missiomme on tarjota vaihtoehtoja massatuotteille. Vastuullisesti – nyt ja tulevaisuudessa.

Royal Greenland on maailman suurin kylmän veden katkarapujen ja Grönlanninpallaksen toimittaja. Lisäksi valikoimiin kuuluu paljon muutakin lähinnä pohjoisen pallonpuoliskon meren-eläviä.


Valio Oy
on Suomen johtava meijeriyritys, joka jalostaa terveellistä ja maukasta ruokaa vastuullisesti. Ihmisten, tuotantoeläinten ja luonnon hyvinvointi on meille tärkeää. Valio on tunnettu ravitsemusinnovaatioistaan ja lisäarvotuotteistaan, joita myydään ja lisensioidaan maailmanlaajuisesti. Vuonna 1905 perustettu Valio on suomalaisten maitotilayrittäjien omistama.

verso_logo_orig1

Verso Food Oy:n toiminnan kulmakivet ovat paikalliset raaka-aineet, lähituotanto, hyvä maku ja tuotteiden toimivuus sekä ravitsemuksellinen tasapaino. Kaikkien Härkis® ja Verso-tuotteiden pääraaka-aine on kotimainen härkäpapu ja tuotteet soveltuvat hyvän makunsa puolesta kaikille, mutta myös vegaaniseen, maidottomaan, laktoosittomaan ja soijattomaan ruokavalioon. Kaikki Härkis®-tuotteet ja esikypsennetyt luomupavut ovat gluteenittomia.

 

Tamminen oy tarjoaa laajan valikoiman käsin leikattua, 100 % suomalaista naudan- ja porsaanlihaa sekä eettiseen valintaan luomutuotteita naudan-, porsaan- sekä karitsanlihasta.

Rekisteröidy kävijäksi!