ATERIA 2017 tapahtuman tarjoilut mahdollistivat

Yhteistyökumppanien avulla ja tuella voimme tarjota ATERIAssa aamiaisen, lounaan sekä kahvitarjoilut tapahtumapäivän aikana. Kiitos siitä kumppaneille!

 

arla_netti

Arla on suomalainen ja kansainvälinen meijeri, joka tarjoaa makuja läheltä ja kaukaa päivän jokaiseen hetkeen.
Maistuvat tuotteemme helpottavat arkea sekä koti- että suurkeittiössä. Nauti hyvästä, aamusta iltaan!

 

Marjavasu on perheyritys, joka on palvellut ammattikeittiöitä jo kaksikymmentä vuotta jalostaen marja- ja hedelmätuotteita omalla tehtaallaan Kuopiossa. Valikoimiimme kuuluvat tyylikkäät ja työtä säästävät juoma-annostelijat sekä herkulliset juoma-automaattimehut eri hintaluokissa. Valmistamme myös kanisteri- ja täysmehut useassa eri laimennussuhteessa ja maussa. Uusina tuotteina ovat nykyaikaiset ja raikkaat hillokkeet, joiden makeus tulee vain marjojen ja hedelmien omasta sokerista. Niitä voit tarjoilla perinteisen hillon sijaan lisäkkeenä, käyttää leivonnassa, ruoan valmistuksessa tai syödä ihan sellaisenaan jälkiruokana tai välipalana.

 

 

hkscan_logo_1_netti

HKScan Finland valmistaa ja markkinoi lihaa, lihavalmisteita ja valmisruokia. Valikoimiin kuuluu mm. kuluttajapakattua lihaa, makkaroita, leikkeleitä ja valmiita ruoka-annoksia.
HKScan Finland Oy:n tuotemerkit Suomessa ovat HK ja Kariniemen.

 

 

Bunge Finland Oy on ainoa Suomessa sijaitseva margariinien valmistaja, jonka toiminnan tavoitteena on kehittää, valmistaa ja markkinoida terveellisiä ja terveyttä edistäviä, laadukkaita ja hyvänmakuisia kasvipohjaisia margariineja, levitteitä ja kasviöljyjä. Tehtaallamme on tehty jo yli 60 vuoden ajan uraauurtavaa työtä margariinien erityisosaajina ja kehittäjinä. Pitkät perinteet takaavat vahvan osaamisen tuotekehityksessä.

 

Lantmännen Cerealia on osa Lantmännen –konsernin elintarvikesektoria. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme terveellisiä ja ravitsevia elintarvikkeita. Suomessa Food Service -valikoimamme ytimessä ovat viljapohjaiset tuotteet kuten näkkileipä, mysli, pasta ja pannukakut. Tarjoamme myös kasvipohjaisia elintarvikkeita. Suomessa brändi-tuotteemme ovat: Vaasan Koulunäkki, Vaasan Pieni Pyöreä, Vaasan RuisNacho, Kungsörnen, Go Green ja Frigodan.

 

lm-unibake

Lantmännen Unibake tarjoaa herkullisia leipomotuotteita – leipiä, kahvileipiä, ruokaisia ja fast foodia.
Meiltä saat Vaasan-tuotemerkin klassikot ja makuja maailmalta.
Tervetuloa www.lantmannen-unibake.fi tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme ja ratkaisuihimme.

 

meira_logo_jpg_netti

 

Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia,
joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy:llä on Suomessa kahvipaahtimo ja maustetehdas.
Meira valmistaa ja markkinoi kahveja ja maustamistuotteita sekä vähittäiskauppa- että HoReCa-sektorille.
Meira markkinoi ja myy Massimo Zanetti Beverage Groupin tuotteita Suomessa, Virossa ja Tanskassa.
Meira Oy:llä on tytäryhtiöt Virossa Meira Eesti OÜ ja Tanskassa Segafredo Zanetti Danmark ApS.
Meira Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli 84,8 milj. euroa ja henkilöstöä oli 1978.

 

Mondo Fresco on suomalainen, innovatiivinen, uudistuva ja palveleva tukkualan yritys. Olemme keskittyneet korkealaatuisten ja innovatiivisten pakastetuotteiden myyntiin ja markkinointiin ja valikoimastamme löydät mm. fingerfood-, pasta-, lisäke- ja jälkiruokapakastetuotteita sekä paljon gluteenittomia tuotteita.

 

myllynparas_logo_netti

Myllyn Paras tarjoaa laajan valikoiman Suomessa valmistettuja mylly- ja leipomotuotteita. Laadukkaat pasta-, jauho-, hiutale- sekä ohrasuurimotuotteemme valmistetaan kohta 90-vuotisella ammattitaidolla. Monipuoliset pakastetaikinamme sekä kypsät ja paistovalmiit leivonnaispakasteemme helpottavat kiireistä ruokavalmistelua, vähentävät ruokahävikkiä ja säästävät aikaa.

 

off_foodservice_logo_cmyk_hires

Orkla Suomi on maamme johtavia elintarvikeyrityksiä. Tarjoamme kuluttajille laadukkaita, turvallisia ja hyvänmakuisia elintarvikkeita ja tuotamme kumppaneillemme lisäarvoa kehittämällä jatkuvasti yhteistyötä ja toimintaamme. Orkla Suomi on laajan tuotepalettinsa kautta ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana.

 

PLANTI – Tehtävänämme on tehdä maailmasta hieman maukkaampi, vihreämpi ja samalla hieman parempi. Valmistamme ruokaa ja juomaa kasvikunnasta, joista kaikki voivat nauttia olet sitten vegaani, noudatat vihreämpää ruokavaliota tai allergiasyistä noudatat maidotonta ruokavaliota. Lisäksi lahjoitamme Plantin voitoista varoja hyväntekeväisyyteen Kavli-säätiön kautta.

 

Reilun kaupan tuotteita hankkimalla myös kunnat voivat vaikuttaa kehitysmaissa asuvien ihmisten elämään positiivisesti. Reilu kauppa on kansainvälinen, luotettavasti valvottu sertifiointijärjestelmä, joka mahdollistaa kehitysmaiden viljelijöille ja suurtilojen työntekijöille elämiseen riittävän toimeentulon. Tapahtumassa on tarjolla Reilun kaupan banaania ja Bonne Reilun kaupan appelsiinimehua aamiaisella sekä Jalofoodsin Reilun kaupan tofua lounaalla

 

greenland.cdr

Royal Greenland (perustettu 1774) on maailman suurin kylmänveden katkarapujen toimittaja.
Liikevaihtomme on noin 660 MEUR ja työllistämme 1900 ihmistä lähinnä Euroopassa.
Meidät omistaa Grönlannin itsehallinto eli Grönlantilaiset (Inuiitit) ja olemmekin suurin
työnantaja  Grönlannissa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Grönlannin lisäksi , Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Kanadassa. Olemme keskittyneet Pohjoisen Atlantin lajeihin; Katkarapu, Grönlanninpallas, Rasvakala, Turska,
Kampela ja Punakampela.

 

rf_logo_netti

Rollfoods on suomalainen vuonna 1979 perustettu perheyritys.
Palvelemme ammattikeittiöitä laajalla valikoimalla leipomo-, ruoka- ja erityisruokavaliotuotteita.
Missiomme on tarjota vaihtoehtoja massatuotteille. Vastuullisesti – nyt ja tulevaisuudessa.

 

Salicon esipestyt ja pilkotut STRAS-salaatit ja hedelmät säästävät ammattikeittiöiden aikaa ja rahaa. Sopivan pakkauskoon ja hyvän säilyvyyden vuoksi vihannes- ja hedelmätilaukset
voi joustavasti mitoittaa menekin mukaan. STRAX tuotteet ovat kokonaisuudessaan käytettävissä, sillä mitään ei mene hukkaan. Helppoa ja kätevää!

 

valio_logo_rgb53mm_12997_netti

Valio on meijerialan edelläkävijäyritys, jonka omistavat osuuskuntien
kautta suomalaiset maitotilayrittäjät. Valiolle hyvinvointi on sydämen asia.
Valmistamme maukkaat ja laadukkaat tuotteemme puhtaasta suomalaisesta
maidosta suurella sydämellä ja 110 vuoden kokemuksella.

 

verso_logo_orig1

Verso Food Oy:n toiminnan kulmakivet ovat paikalliset raaka-aineet ja lähituotanto, hyvä maku ja tuotteiden toimivuus sekä ravitsemuksellinen tasapaino. Kaikkien Härkis® ja Verso-tuotteiden pääraaka-aine on kotimainen härkäpapu ja tuotteet soveltuvat hyvän makunsa puolesta kaikille, mutta myös vegaaniin, maidottomaan, laktoosittomaan ja soijattomaan ruokavalioon. Kaikki Härkis®-tuotteet ovat gluteenittomia ja Verso-tuotteistakin kaikki muut paitsi granolat.