Skip to content

Kehitä osaamistasi, Ateria on juuri sitä varten!

Ateria -tapahtuma tuottaja Miina Miettinen rohkaisee ruokapalveluammattilaisia tukeutumaan osaamiseensa ja kehittämään sitä jatkuvasti. Lue Miinan viisi vinkkiä Ateria-tapahtumaan osallistumiseen!

Vastuullisuuslupaukset teoiksi – vaikeaa vai ei?

Kaikki puhuvat vastuullisuudesta – mutta mitä se merkitsee ruokapalvelujen käytännön järjestelyissä? 

Ammattikeittiöiden vastuullisuuslupauksia ja -tavoitteita perkaavat omilta kanteiltaan eri kuntien ruokapalvelujen tuottajat sekä palvelu- ja tuotesuunnittelijat. Keskustelua luotsaa maa- ja metsätalousministeriön erityisasiantuntija Auli Väänänen.

Mausteena megatrendit 

Digitaalisuus, ilmaston lämpeneminen, ruokahävikki, energiakriisi… ainakin nämä megatrendit maustavat ruokapalveluammattilaisten arkea.  

 Fredmanin keittiömestari Ville Parkkinen tarjoaa esityksessään tuoreita näkökulmia isoihin teemoihin, joita ei tänään voi väistää yhdessäkään ammattikeittiössä.  

Kaikki kunnia kouluruoalle

Kouluruoka on keskiössä ohjelmakokonaisuudessa, jossa edistetään kouluruoan arvostusta ja hyviä käytäntöjä kouluruoan kehittämisohjelman pohjalta.  

 Maa- ja metsätalousministeriön kouluruokakoordinaattori Virpi Kulomaa jututtaa Vantaan vastuullisuuskonsulttia Eveliina Varista ja Vantti Oy:n ateriapalvelujohtajaa Hannakaisa Haanpäätä.  

Voitko hyvin työyhteisössäsi?

Työdynamo Oy:n toimitusjohtaja, työyhteisökouluttaja, työnohjaaja ja prosessikonsultti Katja Gustafsson lataa keynote-esitykseensä huumorintäyteistä suoraa puhetta työelämästä ja työyhteisöistä.  

 Samaa teemaa sivusi näyttelijä ja psykoterapeutti Kari Ketonen luennossaan ”Stressinhallinta ja karisma”. Hän puhui läsnäolosta, stressinhallinnasta ja hengityksen käytöstä hyvinvoinnin ja jaksamisen työkaluna.

Nauti päivästä!  

Messut ovat verkostoitumista, oppimista, yllättymistä ja innostumista varten. Kolua osastot, kysele ja keskustele, kokeile ja maista uutuuksia. Ota tapahtumasta kaikki hyöty ja anti irti!