Skip to content

Aukioloajat ja rekisteröityminen

Ateria 2024 26.11.2024

Aukioloaika: 8.30 – 16.00

Rekisteröidy kävijäksi

Maksuton ammattitapahtuma

Ateriassa kohtaavat julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun asiantuntijat eri puolilta Suomea.

Ateria on suunnattu julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaisille, ei eläkeläisille tai teollisuuden edustajille. Järjestäjä Helsingin Messukeskus pidättää oikeuden tarkastaa kävijöiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville.

Sisäänpääsy alan ammattilaisille on veloitukseton rekisteröitymällä etukäteen.

Rekisteröidy tästä

 

Ongelma rintakortin tulostamisessa?

Ei hätää – rintakortin voi tulostaa myös paikan päällä saapuessa tapahtumaan. Vastaanotossa voit ilmoittautua nimellä ja saat uuden kortin. Tervetuloa Ateriaan!

Sisäänkäynti Ateriaan

Mistä pääsee sisään? Aterian sisäänkäynti on Messukeskus Siiven puolelta. Lue lisää Helsingin Messukeskuksen sisäänkäynneistä.

Katso ohjeet


Pysäköinti

Saavu helposti Messukeskukseen autolla ja jätä se Messuparkkiin.

Katso ohjeet

Julkiset kulkuvälineet

Pääset paikalle helposti junalla, bussilla sekä ratikalla.

Katso ohjeet

 

Palvelut ja majoitus

Nauti Ateria-menu

Yhteistyökumppanien avulla ja tuella voimme tarjota tapahtumassa aamiaisen, lounaan sekä kahvitarjoilut päivän aikana. Kiitos siitä kumppaneille! Ateria on suosittu tapahtuma, jossa on paljon kävijöitä. Siksi lounastarjoilun aikana syntyy jonoja. Kokemuksemme mukaan lounastarjoilun alkuvaiheessa on vähiten jonoa, joten suosittelemme lounastaukoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tervetuloa pöytään!

Messukeskuksen palvelut

Täyden palvelun tapahtumatalona Messukeskus tarjoaa palvelut pankkiautomaateista lastenhoitohuoneisiin. Tutustu tapahtumissa tarjolla oleviin palveluihin.

Katso palvelut

Messukeskuksen kupeesta löytyy juuri kauttaaltaan remointoitu Holiday Inn Helsinki – Expo. Tutustu hotelliin
Messukeskuksessa on runsaasti ravintoloita, joiden antimista voi nauttia niin tapahtumissa kuin myös niiden ulkopuolella. Ravintolavalikoima