Skip to content

Aukioloajat ja rekisteröityminen 8.11.2022 

Tiistai 8.11. klo 8.30-16

Maksuton ammattitapahtuma

Sisäänpääsy veloituksetta rekisteröitymällä etukäteen.

Ateriassa kohtaavat julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun asiantuntijat eri puolilta Suomea. Tapahtuma on suunnattu vain julkisen ruokapalvelun ammattilaisille, ei opiskelijoille, eläkeläisille tai teollisuuden edustajille. Järjestäjä Messukeskus pidättää oikeuden tarkastaa kävijöiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville.

Rekisteröityminen avautuu vuoden 2022 puolella.

Ongelma rintakortin tulostamisessa?

Ei hätää – rintakortin voi tulostaa myös paikan päällä saapuessa tapahtumaan. Vastaanotossa voit ilmoittautua nimellä ja saat uuden kortin.

Pysäköinti

Saavu helposti Messukeskukseen autolla ja jätä se Messuparkkiin.

Katso ohjeet

Julkiset kulkuvälineet

Pääset paikalle helposti junalla, bussilla sekä ratikalla.

Katso ohjeet

Sisäänkäynnit

Mistä pääsee sisään? Lue Messukeskuksen sisäänkäynneistä.

Katso ohjeet

Palvelut ja majoitus

Nauti Ateria-menu

Yhteistyökumppanien avulla ja tuella voimme tarjota tapahtumassa aamiaisen, lounaan sekä kahvitarjoilut päivän aikana. Kiitos siitä kumppaneille! Ateria on suosittu tapahtuma, jossa on paljon kävijöitä. Siksi lounastarjoilun aikana syntyy jonoja. Kokemuksemme mukaan lounastarjoilun alkuvaiheessa on vähiten jonoa, joten suosittelemme lounastaukoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tervetuloa pöytään!

Ateria-menu
Aamiainen klo 8.30 – 10.00
Lounas klo 11.30 – 13.30
Kahvitarjoilu koko päivän ajan

Messukeskuksen palvelut

Täyden palvelun tapahtumatalona Messukeskus tarjoaa palvelut pankkiautomaateista lastenhoitohuoneisiin. Tutustu tapahtumissa tarjolla oleviin palveluihin.

Katso palvelut

Ryhmä on, mutta bussi puuttuu?

Oma messubussi on Messukeskuksen uusi tilausajopalvelu yrityksille, yhdistyksille, matkanjärjestäjille, messuvieraille sekä kaikille Messukeskuksen asiakkaille. Palvelu on käytettävissä kaikissa yleisö- ja ammattitapahtumissamme.

Lue lisää

Messukeskuksen kupeesta löytyy juuri kauttaaltaan remointoitu Holiday Inn Helsinki – Expo. Tutustu hotelliin
Messukeskuksessa on runsaasti ravintoloita, joiden antimista voi nauttia niin tapahtumissa kuin myös niiden ulkopuolella. Ravintolavalikoima