ATERIA 2018 INFO

Ateria-tapahtuma uudistuu ja siirtyy Messukeskukseen.

Torstai 15.11.2018

Avoinna: klo 8.30-16

Paikka: Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki

 

 

ateria kahvitarjoilu

Kävijäinfo

ATERIA on tapahtuma, jossa kohtaavat julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun asiantuntijat eri puolilta Suomea. Tapahtuma on suunnattu julkisen ruokapalvelun ammattilaisille, ei opiskelijoille, eläkeläisille tai teollisuuden edustajille. Järjestäjä Messukeskus pidättää oikeuden tarkastaa kävijöiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville.

Tapahtuma on kävijälle maksuton.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan avataan elokuussa 2018.

Ongelma rintakortin tulostamisessa? Ei hätää – rintakortin voi tulostaa myös paikan päällä saapuessa tapahtumaan. Vastaanotossa voit ilmoittautua nimellä ja saat uuden kortin.

Kaikille kävijöille tarjotaan ATERIA-menu

Yhteistyökumppanien avulla ja tuella voimme tarjota ATERIAssa aamiaisen, lounaan sekä kahvitarjoilut tapahtumapäivän aikana. Kiitos siitä kumppaneille!

ATERIA on suosittu tapahtuma ja meillä on runsaasti kävijöitä. Jokainen kävijä on meille tärkeä, mutta on tosiasia, että lounastarjoilun aikana syntyy jonoja.

Aiempien vuosien kokemus on osoittanut, että lounastarjoilun alkuvaiheessa on vähiten jonoa, joten suosittelemme lounastaukoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tervetuloa pöytään!

Ateria-menu
Aamiainen klo 8.30 – 10.00
Lounas klo 11.30 – 13.30
Kahvitarjoilu koko päivän ajan

Tervetuloa Messukeskukseen!

Messukeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Läheinen Pasilan asema on 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta.

Katuosoite: Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Messuparkin osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17
Kokoustamon parkin osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13

Messukeskuksessa on kaksi sisäänkäyntiä: eteläinen sisäänkäynti Messuaukion puolella ja pohjoinen sisäänkäynti pysäköintitalomme eli Messuparkin puolella.

Tulossa joukolla? Tilatkaa oma bussi!

Lue lisää!